Over Daaf :

Ik vind het erg leuk om met energiewerk bezig te zijn want elke behandeling is vol vernieuwing en prachtige resultaten.  Daarom ben ik dankbaar dat ik anderen mag helpen terwijl ik er zelf ook veel plezier aan beleef.  Hieronder staat een samenvatting van m'n leerweg in energiewerk.

 

Reiki ...

- 2002 : Reiki 1  en  Reiki 2.  -  bij Rene Monster

Na veel oefening op mezelf en anderen heb ik in 2007 de Mastergraad behaald.  Deze laatste inwijding geeft me de mogelijkheid ook anderen in te wijden in Reiki volgens de Usui methode. De inwijding heb ik ontvangen van Maarten Panhuizen.

 

Healing ...

- 2009 : Aura Healing       -  bij  Han Ko Bicknese

- 2010 : Chi Healing         -  bij  Han Ko Bicknese

- 2010 : Chakra Healing  -  bij  Han Ko Bicknese

Deze vormen van healing sluiten prima aan bij het werken met Reiki.  Chi Healing is gericht op de meridianen, de energiebanen die langs de organen van het lichaam lopen. Aura- en Chakra Healing is meer gericht op de psyche van de mens.

Alles staat in verbinding met elkaar en het is prachtig om deze technieken te kunnen gebruiken.

 

Auralezen ...

- 2005 tot 2009  Opleiding Intuitieve ontwikkeling door Auralezen       - bij Carolina Bont 

- 2009 tot 2010  Traject 'Professioneel auralezen'                                  - bij Carolina Bont

Deze opleiding heeft sterk bijgedragen aan het verscherpen van m'n intuitie welke ik gebruik tijdens het geven van energetische behandelingen. 

 

Cranio Sacraal ...

- 2011 : Workshop 'kennismaken met Cranio Sacraal'

Cranio sacraalbehandelingen hebben me laten ervaren hoe prachtig dit werkt. Het werkt diep in op ons lichaam, de schedel, de hersenen, de ruggengraat en ook de daarmee verbonden zenuwbanen en de celgeneratie van ons lichaam. De basis van cranio sacraal pas ik toe bij energetische behandelingen.

 

Interesses ...

Verder vind ik het belangrijk om zelf ervaring op te doen met diverse methodes om de samenwerking tussen lichaam en geest beter te begrijpen. Zo heb ik ervaringen opgedaan met:

- Osteopathie

- Haptonomie

- Thaise en zweedse massage

- Yoga en Tai Chi

- Geleide en zelfstandige meditatie.

 

Hartelijke groet

Daaf 

 


Over Jenny :

Hallo mijn naam is Jenny. Ik stel me ook graag even voor.

 

Nu mijn kinderen groot zijn en zelf kinderen hebben, heb ik tijd gehad om mezelf verder te ontwikkelen en opleidingen en workshops te volgen.

 

Massage

De basisopleiding ontspanningsmassage (STAR-1) heb ik afgerond en ik ben nu Certified Massage Therapist®. Het is erg mooi om mensen met massage te kunnen behandelen zodat ze na afloop geheel ontspannen en met hernieuwde energie weer verder kunnen.

 

Auralezen ...

In 2009 heb ik bij Carolina Bont de opleiding tot auralezer afgerond en me aangesloten bij de BvA, de Beroepsvereniging voor Auralezers. Elke aurareading die ik doe is weer anders, want elke persoon is anders, wat het ook voor mij leuk en interessant maakt om telkens te doen.

 

Reiki ...

Enkele jaren geleden heb ik een opleiding in Reiki gedaan. Het geven van Reiki gaat bij mij heel intuïtief en de energie stroomt door m'n handen wanneer dat nodig is. Dat komt ook erg goed van pas bij het geven van massages.

 

 

Hartelijke groet

Jenny

Centrum Ankh  |  info@centrum-ankh.nl