Ervaringen van cliënten

Op deze pagina staan korte reacties die we hebben gekregen van onze cliënten met betrekking tot de Reikibehandeling.

 

  

Vrouw 40+: stress door werksituatie

Door een lastige langdurige situatie op het werk was zij vaak moe en slikte ze regelmatig pijnstillers.

 

Resultaat: Na 1 behandeling is haar assertiviteit sterker; ze is meer in balans alhoewel de werksituatie nog erg gevoelig ligt. Ze slikt nu ruim een maand geen pijnstillers.

  

 

Man 35+ : ongeval met hoofd: weinig concentratie en vermoeidheid 

Een jaar voor de behandeling heeft hij door een val z'n schedel beschadigd.  Sindsdien heeft hij een laag concentratie- en uithoudingsvermogen wat slechts zeer langzaam herstelt. Enkele uren voor z'n theateroptreden zat hij er qua vermoeidheid bijna doorheen.

 

Zijn reactie :  ".....Een korte energetische behandeling heeft me opgepept. Het sjouwen met spullen en het middagoptreden ging erg goed en 's-avonds voelde ik me ook nog energiek en geconcentreerd...... "

 

Opmerking: De beschadiging aan zijn hoofd was door de behandeling niet geheald maar met één behandeling kon hij wel weer verder met z'n werk.

 

 

 

vrouw 25+ :  herstel na bevalling

Na een zware bevalling verliep haar herstel niet vlot. Duizeligheid, concentratiegebrek, moeheid. Ze vroeg een paar energetische behandelingen om sneller te herstellen en ze hoopte meer in balans te raken zodat haar energie beter gebruikt kon worden.

 

Haar reactie :    ".....Ik vond dat er een prettige en open sfeer hing, ik voelde mij op mijn gemak. De locatie was prima, ik had alleen zulke koude tenen.

Van de behandeling weet ik nog dat het prettig aanvoelde en dat er de eerste keer wat emoties naar boven kwamen, hierover was ik verrast. Ook was ik verrast over het feit dat vingers op de zere plek werden gelegd (zowel lichamelijk als geestelijk).

Na de behandeling was ik erg moe en heb ik veel geslapen. Ik voel mij nu lichter en energieker. Ik zou de behandeling dan ook aanraden aan anderen......"

 

 

 

Man 40+ : Lusteloosheid

Hij was geïnteresseerd in Reiki en met name wat het is en wat het voor hem kan doen omdat hij zich de laatste tijd lusteloos voelde.

 

Resultaat :  Meer innerlijke rust en hij kan nu makkelijker z'n gevoelens op een rijtje zetten. Hij voelt zich energieker. Hij heeft ook cursus Reiki 1 gedaan om zichzelf te ondersteunen.
 

 

 

Vrouw 25+ :  lusteloosheid / extra energie voor sollicitaties 

 "....Ik deed de behandeling omdat ik eigenlijk een aurareading wilde. Je kwam toen met dit voorstel en dat leek me ook wel wat. Ik had er geen verwachting bij. Hoogstens hoopte ik op wat extra energie voor de sollicitaties, waar ik een beetje gefrustreerd over was ...."

 

Haar reactie :  "....Allereerst vond ik dat je het heel prettig deed, je komt heel betrouwbaar over en ik denk dat je dat ook bent.
De behandeling was volledig nieuw voor me en was erg verbaasd over hoe goed ik kon voelen als je chakra´s behandelde/aandacht gaf. Ik had nog nooit zo mijn chakra´s ervaren.
.... "

 

 

 

Vrouw 50+ : klachten met de blaas 

Ze had van jongs af aan snel last van een volle blaas bij spanning of zenuwen.

 

Haar reactie : "....De energetische behandeling werkte diep door want ik was de dag erna minder geconcentreerd maar dat ging snel over. Nu heb ik meer rust in me en een vrijer gevoel in m'n buik, minder last van een volle blaas wanneer ik zenuwachtig wordt..."
 

 

 

 

Vrouw 39: transformatie en zelfacceptatie

Deze vrouw geeft zelf Reiki behandelingen. In de periode dat ik (Daaf)' veel met Reiki oefende heb ik haar een behandeling gegeven waar diverse thema´s boven kwamen.

Haar ervaringen lees je hier... 

 

 

 

 

Centrum Ankh  |  info@centrum-ankh.nl